Ποιοι είμαστε

Remax Metron

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2000 και το 2018 εντάχθηκε στο δίκτυο της RE/MAX του Νο1 δικτύου μεσιτικών υπηρεσιών στον κόσμο.

Δραστηριοποιούμαστε στον νομό Χαλκιδικής με 3 γραφεία, στα Νέα Μουδανιά, στην Καλλιθέα και στην Νικήτη. Βέβαια, μέσα από το δίκτυο της RE/MAX μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ομάδα μας αποτελείται από 25 και πλέον έμπειρους συνεργάτες, κατάλληλα εκπαιδευμένους και εξειδικευμένους στην αγορά του real estate. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας είναι Αγορές, Πωλήσεις και Μισθώσεις Ακινήτων, Βραχυχρόνια Μίσθωση, Εκτιμήσεις Ακινήτων, Property Management, Golden Visa, Νομική και Τεχνική Κάλυψη, After Sales Service.

Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον χώρο του real estate.

Η υψηλή ικανοποίησή σας και ταυτόχρονα η μοναδική εμπειρία στο ταξίδι σας για την πώληση ή την ανεύρεση του ιδανικού ακινήτου είναι για εμάς πρώτη προτεραιότητα. Αυτό το επιτυγχάνουμε με τις παροχές μας, και πιο συγκεκριμένα, την προηγμένη τεχνολογία (virtual tour/φωτογράφιση 360°, βίντεο, drone/aerial photo shooting), την νομική και τεχνική υποστήριξη, το πλάνο προώθησης των ακινήτων με πρωτότυπους και σύγχρονους τρόπους κ.ά.

Επιστέγασμα των παραπάνω είναι:

  • H θέση μας στα top 10 γραφεία πανελλαδικώς, μεταξύ 80+ της RE/MAX Ελλάς.
  • To βραβείο “Marketing Strategy 2020” από την RE/MAX Ελλάς.
  • Tο βραβείο “Επιχειρηματικότητας 2021“ από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής.
  • To βραβείο “Marketing Strategy 2022” από την RE/MAX Ελλάς.
  • To βραβείο “Property Management 2022” από την ΕΠΠΑ (Ένωση Πιστοποιημένων Πραγματογνομώνων Ελλάδας).

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά!