Τα Νέα της Αγοράς

Πολλές φορές έχουμε πει πως η Χαλκιδική, δεν είναι μόνο οι πανέμορφες και ατέλειωτες παραλίες της αλλά και ένας τόπος ευλογημένος, ιστορικός, με πολλές κρυφές γωνιές, οικισμούς που χάνονται στα βάθη των αιώνων και φύση που σε καθηλώνει.

Δίμηνη παράταση για τις μεταβιβάσεις ακινήτων με παλιές αντικειμενικές και παράταση ενός μηνός για την ένταξη στη ρύθμιση των 36 - 72 δόσεων.
"Σανίδα σωτηρίας" ρίχνει το Υπουργείο Οικονομικών σε χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων που προσπαθούν να ολοκληρώσουν τη μεταβίβαση ακινήτων τους με τις παλαιές αντικειμενικές.

Στην καρδιά του δάσους του Μενάλου και μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πανέμορφη και γραφική Βυτίνα υπήρχε μέχρι πρότινος εγκαταλελειμμένο ένα από τα πιο τρομακτικά κτήρια της Ελλάδας. Το παλιό Σανατόριο της Μάνας.

Στο Μητρώο Μελών του Ο.Τ.Ι.Ε. (Observatory on Tourism for Islands Economy) εντάχθηκε ο Δήμος Αριστοτέλη Χαλκιδικής, αξιοποιώντας δυνατότητες που εξασφαλίζονται από την πρόσφατη δικτύωσή του με το Δήμο του Παλέρμο της Σικελίας.

Η Χαλκιδική, εκτός από τις πανέμορφες παραλίες και τους δαντελωτούς κολπίσκους με τα κρυστάλλινα νερά, μέσα από τα σπλάχνα της ξεδιπλώνει ορεινές διαδρομές μέσα στα πεύκα, τις δρυς και τις οξιές, με γραφικά χωριά και λιθόστρωτα καλντερίμια, με χωμάτινα μονοπάτια, πλούσια βλάστηση και αρώματα του δάσους.

Ελάχιστα μόνο από αυτά που έχουν πει διάφοροι ξένοι για τους Έλληνες, την Ελλάδα, την Ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό, που τόσο έχει ωφελήσει τον κόσμο.

Loading...