Τα Νέα της Αγοράς

Έμπειροι και καλά διασυνδεδεμένοι, οι μεσίτες είναι σε καλή θέση για να εξασφαλίσουν μια εξαιρετική τιμή πώλησης για το σπίτι σας. Τέσσερις λόγοι γιατί ένας μεσίτης θα σας βοηθήσει.

Η Χαλκιδική είναι ένας προορισμός διακοπών που προσφέρει μια σειρά διαφορετικών και εναλλακτικών τύπων τουρισμού. Ένα από τα πιο ελκυστικά και πολύ δημοφιλή είναι ο ιατρικός τουρισμός.

Για πολλά χρόνια, ήταν ο καλύτερος αγώνας του ERC. Στις ειδικές διαδρομές του γραφόταν ελληνική αγωνιστική ιστορία, αλλά και κρινόταν συχνά ο ευρωπαϊκός τίτλος.

Τα οφέλη από την επιτυχή αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης φαίνεται πως θα αρχίσει να «εισπράττει» η εγχώρια κτηματαγορά, με το ενδιαφέρον από πλευράς ξένων κυρίως για αγορά, αλλά και ενοικίαση ακινήτων, να καταγράφει διψήφια αύξηση τον περασμένο Μάιο.


Το Άγιο Όρος  είναι η πνευματική πρωτεύουσα του ορθόδοξου χριστιανικού κόσμου, που αποτελείται από 20 μοναστήρια, 12 σκίτες, και περίπου 700 σπίτια, κελιά ή ερημητήρια ενώ ζουν εκεί περίπου 2.000 μοναχοί. 

Στα 12 του χρόνια, ο Ανδρέας Σμάγας ολοκλήρωσε και εξέδωσε την έρευνά του για το ούτι στην Χαλκιδική και τους ουτίστες του δήμου Σιθωνίας, δουλεύοντας σκληρά για δύο καλοκαίρια.


Άνοιξε και πάλι τις πύλες του ο ζωολογικός κήπος στον Κέδρινο Λόφο της Θεσσαλονίκης, ύστερα από διάστημα περίπου πέντε μηνών, όταν είχε μπει «λουκέτο» λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού.

Loading...