Τα Νέα της Αγοράς

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συμμετείχε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τους Τουριστικούς Οργανισμούς Θεσσαλονίκης και Πιερίας στην έκθεση TTRRomanian Tourism Fair 2024 που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο του Βουκουρεστίου Romexpo από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου 2024.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής υλοποιώντας το στρατηγικό του σχεδιασμό για προσέγγιση και προβολή στη σκανδιναβική αγορά, συμμετείχε και φέτος στη διεθνή τουριστική έκθεση MATKA στο Ελσίνκι της Φινλανδίας από τις 18-21 Ιανουαρίου 2024.

Ξεκίνησε η Ανάρτηση των Κτηματολογικών Στοιχείων των ακινήτων Π.Ε. Χαλκιδικής και θα διαρκέσει μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου 2024.

Σαν... ζεστό ψωμί φεύγουν τα νεόδμητα διαμερίσματα που κατασκευάζονται στα Νέα Μουδανιά της Χαλκιδικής, με τις τιμές σε ορισμένες περιπτώσεις να «συναγωνίζονται» τιμές περιοχών της Θεσσαλονίκης, καθώς τα Μουδανιά «ενηλικιώνονται» και από κωμόπολη, γίνονται πόλη.

Πόλο έλξης ευρωπαϊκών κεφαλαίων αποτελεί η Ελλάδα για αγορές εξοχικών κατοικιών, σύμφωνα με αποτελέσματα ερευνών και αναλύσεων που συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον φαίνεται να παρουσιάζει για μία ακόμα χρονιά η Χαλκιδική, ιδίως από το Αγγλικό κοινό, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής.

Σημαντική αύξηση κατά μέσο όρο 5,9% σημειώνουν το 2023 τα ενοίκια κατοικιών σε ολόκληρη την επικράτεια, σε σύγκριση με το περασμένο έτος, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές εκτιμήσεις ότι κατά την τρέχουσα χρονιά, η αγορά των ακινήτων θα συνεχίσει να κινείται ανοδικά σε όλα τα επίπεδα.

Loading...