Τα Νέα της Αγοράς

Η συμμετοχή της RE/MAX Metron ήταν δεδομένη και αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά πως η RE/MAX αποτελεί το σημαντικότερο και δυναμικότερο δίκτυο στο χώρο του Real Estate στην Ευρώπη.

Ποιος είπε ότι η Χαλκιδική αποτελεί αγαπημένο προορισμό μόνο το καλοκαίρι για τους Ευρωπαίους; Η σφοδρότατη ενεργειακή κρίση αλλάζει άρδην τα δεδομένα με αρκετούς Γερμανούς, όχι μόνο συνταξιούχους, να σκέφτονται σοβαρά την μετακόμισή τους σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας για να…ξεχειμωνιάσουν.

Με… αντιγραφή του 2019 παρομοιάζει τη φετινή θερινή σεζόν για τη Χαλκιδική ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος.

Νέοι άνθρωποι από χώρες του εξωτερικού, ηλικίας από 18 έως 23 ετών, έφτιαξαν τις βαλίτσες τους, άφησαν πίσω φίλους και οικογένεια και για δύο μήνες έμειναν σε δομή που παραχώρησε ο δήμος Αριστοτέλη, προκειμένου να προσφέρουν εθελοντικά την εργασία τους και να «μεταμορφώσουν» Αρναία και Στρατώνι.

Βλέποντας κανείς από κάποια απόσταση τα Πυργαδίκια, θαρρεί πως πρόκειται για ένα νησάκι, που βγήκε στη στεριά για να ξαποστάσει και να διηγηθεί στους επισκέπτες και τους περαστικούς την ενδιαφέρουσα ιστορία του.

Loading...