Τα Νέα της Αγοράς

Νέες τάσεις στη ζήτηση ακινήτων προς πώληση από το εξωτερικό διαγράφονται για το καλοκαίρι του 2021, σύμφωνα με τον δείκτη ζήτησης SDI, ο οποίος διαμορφώνεται από τον όγκο αναζητήσεων του Spitogatos, ιστοσελίδας αγγελιών ακινήτων στην Ελλάδα.

Η τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στα κορυφαία εστιατόρια της χώρας που υπηρετούν την ελληνική γαστρονομία, έγινε την Τετάρτη 14 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης.

Η Άφυτος είναι από τα τουριστικότερα χωριά στη Χαλκιδική! Ένα υπέροχο φυσικό μπαλκόνι στον Τορωναίο Κόλπο, με νησιωτικό χαρακτήρα και πλακόστρωτα σοκάκια που περιτριγυρίζονται από μοναδικά αρχοντικά.

Για τη Θεσσαλονίκη σαν τη Χαλκιδική όντως δεν έχει. Είναι το καλοκαιρινό σπίτι της πόλης. Το µέρος που µάθαµε κολύµπι, ερωτευτήκαµε, µεθύσαµε, γελάσαµε και κλάψαµε. Είναι τα παιδικά µας καλοκαίρια και τα καλοκαίρια των γονιών και των παιδιών µας. Να µερικά πράγµατα, για αρκετούς µυστικά ακόµη, που αγαπάµε σε κείνη.

“Με αίσθημα ευθύνης για την προστασία της δημόσιας υγείας, διατηρώντας παράλληλα υψηλή ποιότητα σε όλες τις εκδηλώσεις μας, σας προσκαλούμε να απολαύσετε σπουδαίες μουσικοχορευτικές, θεατρικές παραστάσεις, υπέροχες συναυλίες, σημαντικές επετειακές εκδηλώσεις και αλλά ποικίλα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση βρίσκεται το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με τίτλο: «Εκσυγχρονισμός του Ελληνικού Κτηματολογίου, νέες ψηφιακές υπηρεσίες και ενίσχυση της ψηφιακής διακυβέρνησης».

Loading...