Τα Νέα της Αγοράς

Αποτελεί «σημείο των καιρών» όλο και περισσότερες επιχειρήσεις να αυξάνουν το ποσοστό τηλεργασίας τους. Παράλληλα το κλείσιμο των σχολείων και των παιδικών σταθμών «αναγκάζουν» όλα τα μέλη της οικογένειας να περνάνε την καθημερινότητά τους στο σπίτι.

Με εφόδια την αγάπη για τον τόπο τους και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, μια ομάδα νέων παιδιών από τον Πολύγυρο, αποφάσισε να καθαρίσει το βουνό από κάθε λογής σκουπίδια.

Η διαβίωση στο ρετιρέ μιας πολυκατοικίας μπορεί να είναι ένα από τα μυστικά μιας μακράς και υγιούς ζωής, αναφέρουν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Βέρνης, στην Ελβετία.

Το μεγαλύτερο θέμα των επόμενων μηνών δεν θα είναι άλλο από το πώς θα ανοίξουν ξανά οι ταξιδιωτικοί προορισμοί σε εγχώριους και διεθνείς επισκέπτες.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο (Safer Internet Day), η Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης υπενθυμίζουν χρήσιμες οδηγίες για την ενίσχυση της ασφάλειας και της ιδιωτικότητας του χρήστη κατά την περιήγηση στο Διαδίκτυο.

Loading...