Τα Νέα της Αγοράς

Την Κυριακή 18.04.2021 δυο φίλοι ψαράδες από τη Χαλκιδική, είχαν μια αναπάντεχη συνάντηση με ένα τεράστιο κήτος, ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής ανάμεσα από Βουρβουρού και το νησάκι της Αμμουλιανής.

Την 25η Μαρτίου 2021, όλος ο κόσμος «ντύθηκε» στα γαλανόλευκα για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Στις 25η Μαρτίου 1821 οι έλληνες επαναστάτησαν ενάντια στους Τούρκους όντας 400 χρόνια σκλαβωμένοι!

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η ΚΥΑ με την οποία καθορίζονται οι όροι της εξ' αποστάσεως πρόσβασης στα ψηφιοποιημένα στοιχεία του Κτηματολογίου και τα δικαιούμενα προσώπα για την χρηση των νέων υπηρεσιών

Ανάμεσα στη «Χρυσή 11άδα» των μαθητών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής που θα σπουδάσουν στην Αμερική βρίσκονται και δυο Χαλκιδικιώτισσες: η Όλγα Κωνσταντάρα από το Ποσείδι και η Δήμητρα Πρασσά από τα Ριζά.

Ειδικό τύπο βίζα που θα μπορεί να προσφέρεται για μία σειρά θεμάτων ή επαγγελματικές κατηγορίες, όπως για παράδειγμα τα startups ή νέους επαγγελματίες που ως «ψηφιακοί νομάδες» θέλουν να έλθουν και να εργαστούν από τη χώρα μας, σχεδιάζει η κυβέρνηση.

Loading...