(Προς Πώληση) Αξιοποιήσιμη Γη Αγροτεμάχιο || Ν. Χαλκιδικής/Παλλήνη - 4.452 τ.μ, 59.000€

Χαρακτηριστικά

Περιοχή Παλλήνη (Δ. Κασσάνδρας)
Υποπεριοχή Λουτρά
Κατηγορία Αξιοποιήσημη Γη
Τύπος Αγροτεμάχιο
Τιμή 59.000€
Τ.μ. Οικοπέδου
Επίπεδα
WC
ΠΕΑ
e-agents ID 1355433
Κωδικός 4695
Σ.Δ.
Σ.Κ.
Χρήση Γης
Σχέδιο Πόλεως Εκτός σχεδίου
 

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Οικοδομήσιμο
 

Περιγραφή

Πωλείται αποκλειστικά από την RE/MAX Metron!
Αγροτεμάχιο συνολικού εμβαδού 4.452 τ.μ στα Λουτρά Αγίας Παρασκευής στην Χαλκιδική.Έχει δικαίωμα δόμησης 200 τ.μ. Ο προσανατολισμός του αγροτεμαχίου είναι νότιος.Το αγροτεμάχιο είναι γεμάτο ελιές και έχει παροχή ύδρευσης.Το ακίνητο προσφέρετε σε κάποιον που αποζητά την ηρεμία με θέα την θάλασσα.
Βρίσκεται στην περιοχή με τις ιδιαίτερες παραλίες και τα σμιλεμένα βράχια από τη θάλασσα, εκεί είναι και το θεραπευτικό spa των Λουτρών Αγίας ΠαρασκευήςΗ τοποθεσία είναι εξαιρετική. Συνδυάζει την ιδιωτικότητα διότι είναι 300μ από το κοντινότερο σπίτι, η πρόσβαση γίνεται από χωματόδρομο και απέχει από το χωριό μόλις 2000μ.
Βρίσκεται σε τέτοιο σημείο που είναι κοντά σε όλα...στις κοσμοπολίτικες παραλίες του κουρσάρου στο Παλιούρι και του γλαρόκαβου στο Πευκοχώρι. Το μέρος προσφέρεται για περιπατητικές διαδρομές και μικρές εξορμήσεις στη φύση καθώς είναι στο ύψος της κορυφογραμμής. Μπορεί όποιος θέλει να την διασχίσει και να θαυμάσει την φυσική ομορφιά και των δύο πλευρών του πρώτου ποδιού της Κασσάνδρας, την Κέλυφο ή αλλιώς ερημονήσι, την Σιθωνία και στο βάθος τον Άθω την κορυφή του Αγίου Όρους.Για τους λάτρεις της κρεατοφαγίας στο χωριό της Αγίας Παρασκευής υπάρχουν δύο εξαιρετικές ταβέρνες που συγκεντρώνουν κόσμο από την γύρω περιοχή ώστε να απολαύσουν τα πιάτα τους.Στα Λουτρά υπάρχουν εξαιρετικές ψαροταβέρνες, κάποιες εξ΄ αυτών είναι βραβευμένες και beach bars που παρέχουν καταπληκτικές υπηρεσίες.Το χωριό της Αγίας Παρασκευής όπου και ανήκει ο οικισμός των λουτρών, αν και είναι μικρό σε πληθυσμό είναι ένα ζωντανό χωριό με πολύ ενεργό πολιτιστικό σύλλογο που διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις όλο τον χρόνο.
Απόσταση απο: Αεροδρόμιο(m): 109000, Θάλασσα(m): 1100, Πόλη(m): 29000, Χωριό(m): 2000
Κωδικός Ακινήτου: 237301018-610013
Επισκεφθείτε το site μας για περισσότερα ακίνητα: https://www.remax-metron.gr
Μπορείτε να μας καλέσετε για να σας υποδείξουμε το συγκεκριμένο ακίνητο, ή ακόμη για να συζητήσουμε και να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας, προκειμένου να σας προτείνουμε το ιδανικό ακίνητο για εσάς. Σας ενημερώνουμε ότι για την υπόδειξη του συγκεκριμένου αλλά και οποιουδήποτε άλλου ακινήτου υπάρχει πιθανότητα μίας ελάχιστης χρέωσης. Είναι επίσης απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και να γνωρίζετε τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου σας (Α.Φ.Μ.), για την σύνταξη κάποιων εγγράφων που πιθανόν να χρειαστούν όπως εντολή υπόδειξης, έντυπο προσφοράς, κ.α.
RE/MAX Metron Halkidiki Δημ.Τζαβούρα 9, 63200 Νέα Μουδανιά, Χαλκιδική Τ. +302373065555 email: info@remax-metron.gr

Χάρτης

Σημεία Ενδιαφέροντος

Απόσταση από: Αεροδρόμιο(m): 109000, Θάλασσα(m): 1100, Πόλη(m): 29000, Χωριό(m): 2000

Στατιστικά Ακινήτου

Δημοσίευση Ακινήτου: 05 Μαϊ, 2022
Τελευταία ενημέρωση: 13 Οκτ, 2022
Συνολικές επισκέψεις: 791
 
https://www.youtube.com/watch?v=jZN-5RQMsJo&ab_channel=RE%2FMAXMetron
Socialize it Δάνειο Εκτύπωση
Υπολογισμός Δανείου
Συμπληρώστε το Επιτόκιο (χωρίς το σύμβολο %} και τη Διάρκεια αποπληρωμής σε έτη. Αν επιθυμείτε μπορείτε να αλλάξετε και το ποσό
(%)
(έτη)

Με Ενδιαφέρει το ακίνητο

*
*
Συμπληρώστε την φόρμα και πατήστε αποστολή. Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά
Εισάγετε τον κωδικό

Επικοινωνία

Νόμισμα

(Προς Πώληση) Αξιοποιήσιμη Γη Αγροτεμάχιο || Ν. Χαλκιδικής/Παλλήνη - 4.452 τ.μ, 59.000€


Χαρακτηριστικά

Έτος Κατασκευής: Σ.Δ.: Σ.Κ.: Χρήση Γης: Σχέδιο Πόλεως: Εκτός σχεδίου
Περιοχή: Παλλήνη (Δ. Κασσάνδρας) Υποπεριοχή: Λουτρά
Κατηγορία: Αξιοποιήσημη Γη Τύπος: Αγροτεμάχιο
Τιμή: 59.000€ Εμβαδόν: 4452m2
Τιμή/τ.μ. 13€ Υ/Δ:
Μπάνια: Όροφος:
WC: Θέα:
Κωδικός: 4695 ΠΕΑ:

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Οικοδομήσιμο
 

Περιγραφή

Πωλείται αποκλειστικά από την RE/MAX Metron!Αγροτεμάχιο συνολικού εμβαδού 4.452 τ.μ στα Λουτρά Αγίας Παρασκευής στην Χαλκιδική.Έχει δικαίωμα δόμησης 200 τ.μ. Ο προσανατολισμός του αγροτεμαχίου είναι νότιος.Το αγροτεμάχιο είναι γεμάτο ελιές και έχει παροχή ύδρευσης.Το ακίνητο προσφέρετε σε κάποιον που αποζητά την ηρεμία με θέα την θάλασσα.Βρίσκεται στην περιοχή με τις ιδιαίτερες παραλίες και τα σμιλεμένα βράχια από τη θάλασσα, εκεί είναι και το θεραπευτικό spa των Λουτρών Αγίας ΠαρασκευήςΗ τοποθεσία είναι εξαιρετική. Συνδυάζει την ιδιωτικότητα διότι είναι 300μ από το κοντινότερο σπίτι, η πρόσβαση γίνεται από χωματόδρομο και απέχει από το χωριό μόλις 2000μ. Βρίσκεται σε τέτοιο σημείο που είναι κοντά σε όλα...στις κοσμοπολίτικες παραλίες του κουρσάρου στο Παλιούρι και του γλαρόκαβου στο Πευκοχώρι. Το μέρος προσφέρεται για περιπατητικές διαδρομές και μικρές εξορμήσεις στη φύση καθώς είναι στο ύψος της κορυφογραμμής. Μπορεί όποιος θέλει να την διασχίσει και να θαυμάσει την φυσική ομορφιά και των δύο πλευρών του πρώτου ποδιού της Κασσάνδρας, την Κέλυφο ή αλλιώς ερημονήσι, την Σιθωνία και στο βάθος τον Άθω την κορυφή του Αγίου Όρους.Για τους λάτρεις της κρεατοφαγίας στο χωριό της Αγίας Παρασκευής υπάρχουν δύο εξαιρετικές ταβέρνες που συγκεντρώνουν κόσμο από την γύρω περιοχή ώστε να απολαύσουν τα πιάτα τους.Στα Λουτρά υπάρχουν εξαιρετικές ψαροταβέρνες, κάποιες εξ΄ αυτών είναι βραβευμένες και beach bars που παρέχουν καταπληκτικές υπηρεσίες.Το χωριό της Αγίας Παρασκευής όπου και ανήκει ο οικισμός των λουτρών, αν και είναι μικρό σε πληθυσμό είναι ένα ζωντανό χωριό με πολύ ενεργό πολιτιστικό σύλλογο που διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις όλο τον χρόνο.Απόσταση απο: Αεροδρόμιο(m): 109000, Θάλασσα(m): 1100, Πόλη(m): 29000, Χωριό(m): 2000 Κωδικός Ακινήτου: 237301018-610013Επισκεφθείτε το site μας για περισσότερα ακίνητα: https://www.remax-metron.gr Μπορείτε να μας καλέσετε για να σας υποδείξουμε το συγκεκριμένο ακίνητο, ή ακόμη για να συζητήσουμε και να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας, προκειμένου να σας προτείνουμε το ιδανικό ακίνητο για εσάς. Σας ενημερώνουμε ότι για την υπόδειξη του συγκεκριμένου αλλά και οποιουδήποτε άλλου ακινήτου υπάρχει πιθανότητα μίας ελάχιστης χρέωσης.  Είναι επίσης απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και να γνωρίζετε τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου σας (Α.Φ.Μ.), για την σύνταξη κάποιων εγγράφων που πιθανόν να χρειαστούν όπως εντολή υπόδειξης, έντυπο προσφοράς, κ.α. RE/MAX Metron Halkidiki Δημ.Τζαβούρα 9, 63200 Νέα Μουδανιά, Χαλκιδική Τ. +302373065555 email: info@remax-metron.gr

Στατιστικά Ακινήτου

Δημοσίευση Ακινήτου: 05 Μαϊ, 2022
Τελευταία ενημέρωση: 13 Οκτ, 2022
Συνολικές επισκέψεις: 791
Loading...