(Προς Πώληση) Αξιοποιήσιμη Γη Οικόπεδο || Ν. Χαλκιδικής/Παλλήνη - 876 τ.μ, 39.900€

Χαρακτηριστικά

Περιοχή Παλλήνη (Δ. Κασσάνδρας)
Υποπεριοχή Αγία Παρασκευή
Κατηγορία Αξιοποιήσημη Γη
Τύπος Οικόπεδο
Τιμή 39.900€
Τ.μ. Οικοπέδου
Επίπεδα
WC
ΠΕΑ
e-agents ID 1274771
Κωδικός 2579
Σ.Δ.
Σ.Κ.
Χρήση Γης Γενική κατοικία
Σχέδιο Πόλεως Εντός σχεδίου
 

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Οικοδομήσιμο Περιφραγμένο Επίπεδο
 

Περιγραφή

Πωλείται αποκλειστικά από την RE/MAX Metron!

Οικόπεδο συνολικού εμβαδού 876 τ.μ στην επέκταση του οικισμού στην Αγία Παρασκευή Χαλκιδικής.
Έχει δικαίωμα δόμησης 400 τ.μ.
Ο προσανατολισμός του οικοπέδου είναι νότιος.
Η τοποθεσία είναι εξαιρετική. Συνδυάζει την ιδιωτικότητα διότι είναι 150μ από το τελευταίο σπίτι του χωριού, έχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο χωριό και απέχει από την κοντινή πλατεία μόλις 350μ.
Βρίσκεται σε τέτοιο σημείο που είναι κοντά σε όλα...στις κοσμοπολίτικες παραλίες του κουρσάρου στο Παλιούρι και του γλαρόκαβου στο Πευκοχώρι, στον Άγιο Νικόλαο με τις ιδιαίτερες παραλίες και τα σμιλεμένα βράχια από τη θάλασσα, εκεί είναι και το θεραπευτικό spa των Λουτρών Αγίας Παρασκευής.
Το μέρος προσφέρεται για περιπατητικές διαδρομές και μικρές εξορμήσεις στη φύση καθώς είναι στο ύψος της κορυφογραμμής. Μπορεί όποιος θέλει να την διασχίσει και να θαυμάσει την φυσική ομορφιά και των δύο πλευρών του πρώτου ποδιού της Κασσάνδρας, την Κέλυφο ή αλλιώς ερημονήσι, την Σιθωνία και στο βάθος τον Άθω την κορυφή του Αγίου Όρους.
Για τους λάτρεις της κρεατοφαγίας στο χωριό υπάρχουν δύο εξαιρετικές ταβέρνες που συγκεντρώνουν κόσμο από την γύρω περιοχή ώστε να απολαύσουν τα πιάτα τους.
Σε γειτονικά χωριά όπως το Παλιούρι και στον οικισμό του Αγίου Νικολάου υπάρχουν εξαιρετικές ψαροταβέρνες, κάποιες εξ΄ αυτών είναι βραβευμένες και beach bars που παρέχουν καταπληκτικές υπηρεσίες.
Το χωριό της Αγίας Παρασκευής αν και είναι μικρό σε πληθυσμό είναι ένα ζωντανό χωριό με πολύ ενεργό πολιτιστικό σύλλογο που διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις όλο τον χρόνο.

Αν θέλετε ένα ακίνητο σε καταπληκτική τιμή καλέστε μας.......

Απόσταση απο: Αεροδρόμιο(m): 106000, Θάλασσα(m): 3300, Πόλη(m): 36000, Χωριό(m): 350

Κωδικός Ακινήτου: 237301018-6100010

Μπορείτε να μας καλέσετε για να σας υποδείξουμε το συγκεκριμένο ακίνητο, ή ακόμη για να συζητήσουμε και να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας, προκειμένου να σας προτείνουμε το ιδανικό ακίνητο για εσάς.
Σας ενημερώνουμε ότι για την υπόδειξη του συγκεκριμένου αλλά και οποιουδήποτε άλλου ακινήτου υπάρχει πιθανότητα μίας ελάχιστης χρέωσης.
Είναι επίσης απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και να γνωρίζετε τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου σας (Α.Φ.Μ.), για την σύνταξη κάποιων εγγράφων που πιθανόν να χρειαστούν όπως εντολή υπόδειξης, έντυπο προσφοράς, κ.α.

RE/MAX Metron - Chalkidiki - Greece
Δημ.Τζαβούρα 9, 63200
Νέα Μουδανιά, Χαλκιδική
Τ. +302373065555
email: info@remax-metron.gr

Χάρτης

Σημεία Ενδιαφέροντος

Απόσταση από: Αεροδρόμιο(m): 106000, Θάλασσα(m): 3500, Πόλη(m): 36000, Χωριό(m): 350

Στατιστικά Ακινήτου

Δημοσίευση Ακινήτου: 23 Νοε, 2021
Τελευταία ενημέρωση: 10 Δεκ, 2021
Συνολικές επισκέψεις: 435
 
https://www.youtube.com/watch?v=hAqfa40j0os&ab_channel=RE%2FMAXMetron
Socialize it Δάνειο Εκτύπωση
Υπολογισμός Δανείου
Συμπληρώστε το Επιτόκιο (χωρίς το σύμβολο %} και τη Διάρκεια αποπληρωμής σε έτη. Αν επιθυμείτε μπορείτε να αλλάξετε και το ποσό
(%)
(έτη)
Δείτε ακόμα Οικόπεδο Προς Πώληση

Με Ενδιαφέρει το ακίνητο

*
*
Συμπληρώστε την φόρμα και πατήστε αποστολή. Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά
Εισάγετε τον κωδικό

Επικοινωνία

Νόμισμα

(Προς Πώληση) Αξιοποιήσιμη Γη Οικόπεδο || Ν. Χαλκιδικής/Παλλήνη - 876 τ.μ, 39.900€


Χαρακτηριστικά

Έτος Κατασκευής: Σ.Δ.: Σ.Κ.: Χρήση Γης: Γενική κατοικία Σχέδιο Πόλεως: Εντός σχεδίου
Περιοχή: Παλλήνη (Δ. Κασσάνδρας) Υποπεριοχή: Αγία Παρασκευή
Κατηγορία: Αξιοποιήσημη Γη Τύπος: Οικόπεδο
Τιμή: 39.900€ Εμβαδόν: 876m2
Τιμή/τ.μ. 46€ Υ/Δ:
Μπάνια: Όροφος:
WC: Θέα:
Κωδικός: 2579 ΠΕΑ:

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Οικοδομήσιμο Περιφραγμένο Επίπεδο
 

Περιγραφή

Πωλείται αποκλειστικά από την RE/MAX Metron!Οικόπεδο συνολικού εμβαδού 876 τ.μ στην επέκταση του οικισμού στην Αγία Παρασκευή Χαλκιδικής.Έχει δικαίωμα δόμησης 400 τ.μ. Ο προσανατολισμός του οικοπέδου είναι νότιος.Η τοποθεσία είναι εξαιρετική. Συνδυάζει την ιδιωτικότητα διότι είναι 150μ από το τελευταίο σπίτι του χωριού, έχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο χωριό και απέχει από την κοντινή πλατεία μόλις 350μ. Βρίσκεται σε τέτοιο σημείο που είναι κοντά σε όλα...στις κοσμοπολίτικες παραλίες του κουρσάρου στο Παλιούρι και του γλαρόκαβου στο Πευκοχώρι, στον Άγιο Νικόλαο με τις ιδιαίτερες παραλίες και τα σμιλεμένα βράχια από τη θάλασσα, εκεί είναι και το θεραπευτικό spa των Λουτρών Αγίας Παρασκευής. Το μέρος προσφέρεται για περιπατητικές διαδρομές και μικρές εξορμήσεις στη φύση καθώς είναι στο ύψος της κορυφογραμμής. Μπορεί όποιος θέλει να την διασχίσει και να θαυμάσει την φυσική ομορφιά και των δύο πλευρών του πρώτου ποδιού της Κασσάνδρας, την Κέλυφο ή αλλιώς ερημονήσι, την Σιθωνία και στο βάθος τον Άθω την κορυφή του Αγίου Όρους.Για τους λάτρεις της κρεατοφαγίας στο χωριό υπάρχουν δύο εξαιρετικές ταβέρνες που συγκεντρώνουν κόσμο από την γύρω περιοχή ώστε να απολαύσουν τα πιάτα τους.Σε γειτονικά χωριά όπως το Παλιούρι και στον οικισμό του Αγίου Νικολάου υπάρχουν εξαιρετικές ψαροταβέρνες, κάποιες εξ΄ αυτών είναι βραβευμένες και beach bars που παρέχουν καταπληκτικές υπηρεσίες.Το χωριό της Αγίας Παρασκευής αν και είναι μικρό σε πληθυσμό είναι ένα ζωντανό χωριό με πολύ ενεργό πολιτιστικό σύλλογο που διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις όλο τον χρόνο.Αν θέλετε ένα ακίνητο σε καταπληκτική τιμή καλέστε μας....... Απόσταση απο: Αεροδρόμιο(m): 106000, Θάλασσα(m): 3300, Πόλη(m): 36000, Χωριό(m): 350 Κωδικός Ακινήτου: 237301018-6100010 Μπορείτε να μας καλέσετε για να σας υποδείξουμε το συγκεκριμένο ακίνητο, ή ακόμη για να συζητήσουμε και να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας, προκειμένου να σας προτείνουμε το ιδανικό ακίνητο για εσάς. Σας ενημερώνουμε ότι για την υπόδειξη του συγκεκριμένου αλλά και οποιουδήποτε άλλου ακινήτου υπάρχει πιθανότητα μίας ελάχιστης χρέωσης. Είναι επίσης απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και να γνωρίζετε τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου σας (Α.Φ.Μ.), για την σύνταξη κάποιων εγγράφων που πιθανόν να χρειαστούν όπως εντολή υπόδειξης, έντυπο προσφοράς, κ.α. RE/MAX Metron - Chalkidiki - Greece Δημ.Τζαβούρα 9, 63200 Νέα Μουδανιά, Χαλκιδική Τ. +302373065555 email: info@remax-metron.gr

Στατιστικά Ακινήτου

Δημοσίευση Ακινήτου: 23 Νοε, 2021
Τελευταία ενημέρωση: 10 Δεκ, 2021
Συνολικές επισκέψεις: 435
Loading...