(Προς Πώληση) Αξιοποιήσιμη Γη Οικόπεδο || Ν. Χαλκιδικής/Παλλήνη - 552 τ.μ, 90.000€

Χαρακτηριστικά

Περιοχή Παλλήνη (Δ. Κασσάνδρας)
Υποπεριοχή Νέα Σκιώνη
Κατηγορία Αξιοποιήσημη Γη
Τύπος Οικόπεδο
Τιμή 90.000€
Τ.μ. Οικοπέδου
Επίπεδα
WC
ΠΕΑ
e-agents ID 876561
Κωδικός 237
Σ.Δ. 0,4
Σ.Κ. 60
Χρήση Γης Γενική κατοικία
Σχέδιο Πόλεως Εντός οικισμού
 

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Οικοδομήσιμο Αμφιθεατρικό Επικλινές Για τουριστική εκμετάλλευση
 

Περιγραφή

Προς Πώληση αποκλειστικά από τη RE/MAX Metron!

Στην Παλλήνη και ειδικότερα στην Νέα Σκιώνη οικόπεδο εντός οικισμού 552 τ.μ. με απόσταση από την θάλασσα μόλις 150 μ.
Η Πρόσοψη του είναι 12μ, το βάθος 17μ,
Ο Συντελεστής Δόμησης είναι 0,4 και ο Συντελεστής Κάλυψης 60. Ο προσανατολισμός Νοτιοανατολικός.
Καταπληκτική τοποθεσία με θέα θάλασσα, κάποια από τα χαρακτηριστικά του: Αμφιθεατρικό, επικλινές, από τα τελευταία σε τόσο κεντρικό σημείο, προσφέρεται για κατοικία και τουριστική εκμετάλλευση.
Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο 100 μ από το κέντρο του χωριού και έχει εύκολη πρόσβαση στην θάλασσα. Η απόσταση από την κοντινότερη πόλη είναι 25 χλμ και από το αεροδρόμιο 101 χλμ.
Το χωριό της Νέας Σκιώνης φημίζεται για τις εξαιρετικές ψαροταβέρνες και το φρέσκο ψάρι που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί από τους τοπικούς ψαράδες στο λιμάνι.
Το συγκεκριμένο χωριό συνδυάζει βουνό και θάλασσα, υπάρχουν φανταστικές διαδρομές στο βουνό και εύκολη πρόσβαση στο πυροφυλάκιο στην περιοχή Λειβαδάκια που κάποιος μπορεί να απολαύσει την μαγευτική θέα σε όλη την Κασσάνδρα και να δει το νησί της Κέλυφου, τον Μαρμαρά και στο βάθος τον Άθως.
Η τοποθεσία του ακινήτου θα δίνει την δυνατότητα στον αγοραστή του να απολαμβάνει φανταστικά ηλιοβασιλέματα με θέα τον Όλυμπο.

Αν θέλετε από το μπαλκόνι σας να βλέπετε τον δρόμο του φεγγαριού επικοινωνήστε μαζί μας!

Απόσταση ακινήτου από: Αεροδρόμιο(m): 101000, Θάλασσα(m): 150, Πόλη(m): 24900, Χωριό(m): 100

Κωδικός Ακινήτου: 237301018-611003

Μην θεωρείτε ενόχληση να μας καλέσετε για να σας υποδείξουμε το συγκεκριμένο ακίνητο, ή ακόμη για να συζητήσουμε και να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας, προκειμένου να σας προτείνουμε το ιδανικό ακίνητο που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας.
Σας ενημερώνουμε ότι για την υπόδειξη του συγκεκριμένου αλλά και οποιουδήποτε άλλου ακινήτου υπάρχει πιθανότητα μίας ελάχιστης χρέωσης.
Είναι επίσης απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και να γνωρίζετε τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου σας (Α.Φ.Μ.), για την σύνταξη κάποιων εγγράφων που πιθανόν να χρειαστούν όπως εντολή υπόδειξης, έντυπο προσφοράς, κ.α.

RE/MAX Metron - Chalkidiki - Greece
Δημ.Τζαβούρα 9 & Νέα Μουδανιά, 63200
Νέα Μουδανιά, Χαλκιδική
Τ. 2373065555
email: info@remax-metron.gr

Χάρτης

Σημεία Ενδιαφέροντος

Απόσταση από: Αεροδρόμιο(m): 101000, Θάλασσα(m): 150, Πόλη(m): 24900, Χωριό(m): 100

Στατιστικά Ακινήτου

Δημοσίευση Ακινήτου: 16 Νοε, 2019
Τελευταία ενημέρωση: 13 Δεκ, 2021
Συνολικές επισκέψεις: 6187
 
https://www.youtube.com/watch?v=BJYBe3Ahr3Q
Socialize it Δάνειο Εκτύπωση
Υπολογισμός Δανείου
Συμπληρώστε το Επιτόκιο (χωρίς το σύμβολο %} και τη Διάρκεια αποπληρωμής σε έτη. Αν επιθυμείτε μπορείτε να αλλάξετε και το ποσό
(%)
(έτη)

Με Ενδιαφέρει το ακίνητο

*
*
Συμπληρώστε την φόρμα και πατήστε αποστολή. Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά
Εισάγετε τον κωδικό

Επικοινωνία

Νόμισμα

(Προς Πώληση) Αξιοποιήσιμη Γη Οικόπεδο || Ν. Χαλκιδικής/Παλλήνη - 552 τ.μ, 90.000€


Χαρακτηριστικά

Έτος Κατασκευής: Σ.Δ.: 0,4 Σ.Κ.: 60 Χρήση Γης: Γενική κατοικία Σχέδιο Πόλεως: Εντός οικισμού
Περιοχή: Παλλήνη (Δ. Κασσάνδρας) Υποπεριοχή: Νέα Σκιώνη
Κατηγορία: Αξιοποιήσημη Γη Τύπος: Οικόπεδο
Τιμή: 90.000€ Εμβαδόν: 552m2
Τιμή/τ.μ. 163€ Υ/Δ:
Μπάνια: Όροφος:
WC: Θέα:
Κωδικός: 237 ΠΕΑ:

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Οικοδομήσιμο Αμφιθεατρικό Επικλινές Για τουριστική εκμετάλλευση
 

Περιγραφή

Προς Πώληση αποκλειστικά από τη RE/MAX Metron!Στην Παλλήνη και ειδικότερα στην Νέα Σκιώνη οικόπεδο εντός οικισμού 552 τ.μ. με απόσταση από την θάλασσα μόλις 150 μ.Η Πρόσοψη του είναι 12μ, το βάθος 17μ, Ο Συντελεστής Δόμησης είναι 0,4 και ο Συντελεστής Κάλυψης 60. Ο προσανατολισμός Νοτιοανατολικός.Καταπληκτική τοποθεσία με θέα θάλασσα, κάποια από τα χαρακτηριστικά του: Αμφιθεατρικό, επικλινές, από τα τελευταία σε τόσο κεντρικό σημείο, προσφέρεται για κατοικία και τουριστική εκμετάλλευση.Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο 100 μ από το κέντρο του χωριού και έχει εύκολη πρόσβαση στην θάλασσα. Η απόσταση από την κοντινότερη πόλη είναι 25 χλμ και από το αεροδρόμιο 101 χλμ.Το χωριό της Νέας Σκιώνης φημίζεται για τις εξαιρετικές ψαροταβέρνες και το φρέσκο ψάρι που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί από τους τοπικούς ψαράδες στο λιμάνι. Το συγκεκριμένο χωριό συνδυάζει βουνό και θάλασσα, υπάρχουν φανταστικές διαδρομές στο βουνό και εύκολη πρόσβαση στο πυροφυλάκιο στην περιοχή Λειβαδάκια που κάποιος μπορεί να απολαύσει την μαγευτική θέα σε όλη την Κασσάνδρα και να δει το νησί της Κέλυφου, τον Μαρμαρά και στο βάθος τον Άθως.Η τοποθεσία του ακινήτου θα δίνει την δυνατότητα στον αγοραστή του να απολαμβάνει φανταστικά ηλιοβασιλέματα με θέα τον Όλυμπο.Αν θέλετε από το μπαλκόνι σας να βλέπετε τον δρόμο του φεγγαριού επικοινωνήστε μαζί μας!Απόσταση ακινήτου από: Αεροδρόμιο(m): 101000, Θάλασσα(m): 150, Πόλη(m): 24900, Χωριό(m): 100Κωδικός Ακινήτου: 237301018-611003Μην θεωρείτε ενόχληση να μας καλέσετε για να σας υποδείξουμε το συγκεκριμένο ακίνητο, ή ακόμη για να συζητήσουμε και να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας, προκειμένου να σας προτείνουμε το ιδανικό ακίνητο που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας.Σας ενημερώνουμε ότι για την υπόδειξη του συγκεκριμένου αλλά και οποιουδήποτε άλλου ακινήτου υπάρχει πιθανότητα μίας ελάχιστης χρέωσης. Είναι επίσης απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και να γνωρίζετε τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου σας (Α.Φ.Μ.), για την σύνταξη κάποιων εγγράφων που πιθανόν να χρειαστούν όπως εντολή υπόδειξης, έντυπο προσφοράς, κ.α. RE/MAX Metron - Chalkidiki - Greece Δημ.Τζαβούρα 9 & Νέα Μουδανιά, 63200 Νέα Μουδανιά, Χαλκιδική Τ. 2373065555 email: info@remax-metron.gr

Στατιστικά Ακινήτου

Δημοσίευση Ακινήτου: 16 Νοε, 2019
Τελευταία ενημέρωση: 13 Δεκ, 2021
Συνολικές επισκέψεις: 6187
Loading...