Τα Νέα της Αγοράς

Η Χαλκιδική κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια κάτι απίστευτο! Να αποτελεί έναν δυναμικό και γαστρονομικό και οινικό προορισμό που όλοι θέλουν να ανακαλύψουν πέρα από τη φυσική της ομορφιά.


Ένα ακίνητο μπορεί να μείνει εκτός αγοράς για πολλούς λόγους. Σας παρουσιάζουμε τους πιο σημαντικούς ενώ βρισκόμαστε κοντά σας για να διασφαλίσουμε την όσο το δυνατό ταχύτερη και αποδοτικότερη πώληση.


Μια ακόμη διάκριση έρχεται να προστεθεί στην ήδη επιτυχημένη πορεία του Δημοτικού Σχολείου Ολύνθου. Η μεγαλύτερη διάκριση για το Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου είναι ότι κατάφερε να μπει στις καρδιές γνωστών και άγνωστων φίλων που επιβραβεύουν με διάφορους τρόπους τις δράσεις του!

Η Όλυνθος είναι ένα αγροτικό χωριό που βρίσκεται μεταξύ της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας στη Χαλκιδική. Απέχει από τη Θεσσαλονίκη 75 χλμ και από την πρωτεύουσα της Χαλκιδικής, τον Πολύγυρο, 25 χλμ. Το χωριό σήμερα αριθμεί 1200 κατοίκους οι οποία ασχολούνται κυρίως με την γεωργία και την καλλιέργεια ελαιόδεντρων.

Το σπίτι όπου έζησε επί 22 χρόνια ο ήρωας του Νίκου Καζαντζάκη, Αλέξης Ζορμπάς, στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής, έκανε οικογένεια και απέκτησε 12 παιδιά, εργαζόμενος κατά κύριο λόγο ως μεταλλωρύχος, θα μετατραπεί σε ψηφιακό και φυσικό μουσείο, έπειτα από δωρεά στο δήμο Αριστοτέλη, των κληρονόμων του ακινήτου.

Ένα από τα οικονομικότερα προγράμματα χρυσής βίζας σε ολόκληρη την Ευρώπη διαθέτει η χώρα μας χωρίς παρόλα αυτά να επιτυγχάνει την αντίστοιχη προσέλκυση επενδύσεων. Αν και η ελληνική «χρυσή βίζα» αποδεικνύεται η φθηνότερη της γηραιάς ηπείρου, έχουν εκδοθεί σχετικά περιορισμένες άδειες διαμονής από το 2013 που έχει ξεκινήσει το εν λόγω πρόγραμμα.

Οι δυο μεγάλοι κλάδοι της Χαλκιδικής, ο καθένας στον τομέα του, αναπτύσσουν μια πρωτοποριακή συνεργασία που μόνο θετικά μπορεί να προσφέρει στο νομό Χαλκιδικής και σε όσους έχουν όραμα και φιλοδοξίες να κάνουν καριέρα στο Real Estate.

Loading...